Selecteer een pagina

Inschrijven voor de opleiding en/of studiedagen, cursus of introductiedag kan via: www.kolam.nl

Bestellen van Dvd’s via onze webwinkel met iDeal betalingsmogelijkheid: www.klank-en-vorm.eu

Uitgebreide informatie over de opleiding, studierichtingen, studiedagen e.a. vind u op www.genezendtekenen.nl

Voor nadere informatie of vragen neem contact op met Lisa Borstlap of Monique Blom in het secretariaat

AANNAME EN TOELATINGSEISEN:   De minimum leeftijd is 23 jaar.
Levenservaring en autobiografisch inzicht zijn wenselijk, evenals graag met mensen willen werken. Psychosociale, verbale en kunstzinnige vaardigheden zijn een pre daar de opleiding op H.B.O niveau loopt.
Er wordt om een helder, analytisch cognitief en inlevend vermogen gevraagd. Tijdens de aannameprocedure wordt bekeken of de kandidaat geschikt is voor een of meerdere vakgebieden.

AANMELDEN via: https://www.kolam.nl
Uit ervaring is gebleken dat er meer studenten hebben ingeschreven dan dat er beschikbare plaatsen zijn. Door tijdig in te schrijven voorkom je de teleurstelling, dat de opleiding voor het door jou gekozen jaar vol is; het verplicht je verder nog tot niets. Mocht je je nog bedenken, laat het ons dan tijdig weten. (zie de inschrijfvoorwaarden)
Zodra je je hebt ingeschreven gaan we kijken wie in jouw buurt een aannamegesprek kan organiseren.

AANNAMEGESPREKKEN:
Vanaf juni tot december lopen er aanmeldingsgesprekken door het hele land.Je krijgt hiervoor een oproep van een GT- docent bij jou in de buurt. Samen maak je een afspraak en kun je de inhoud van de opleiding bespreken. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur, waarbij diverse vaardigheden worden getest, maar waarbij vooral ook wordt gekeken of dit het juiste moment is om met de opleiding te starten. Je krijgt altijd een ruim en goed advies over de verdere voorbereidingen en/of andere mogelijkheden om je te gaan scholen. Het aannamegesprek is tevens een persoonlijke kennismaking met enkele typische aspecten van het vak tekentherapie.